Tuoteuutiset / 23.02.2018

PackAware – Älykästä lähetyksen seurantaa

Tärkeä lähetys matkalla? Eikä sinulla ole luotettavaa tietoa sen tämänhetkisestä sijainnista tai olosuhteista, joissa se on matkan aikana ollut? Älä huolehdi – meillä on ratkaisu. ARNON’s COSMOS PackAware.

Tuoteuutiset / 30.01.2018

Sähkökeskukset hyppäsivät pilveen!

Etävalvonta helpottaa sähkö- ja automaatiokeskusten kunnossapitoa. Kun laitteen kunnonvalvonnan käyttöliittymäkin on kunnossa, on valvonta entistä helpompaa. ARNONin ratkaisun avulla mikä tahansa sähkö- tai automaatiokeskuksen data voidaan viedä pilveen ja keskuksen ja sen ohjaamien prosessilaitteiden tilasta saadaan jalostettua selkeää dataa. Tällaista dataa ovat esimerkiksi käyttöasteesta tai laitteiden kunnosta kertova data. Erillisiä paneeleita ja mittareita ei enää tarvita.

Tähtihetket / 17.01.2018

CLS-Engineering on nyt ARNON Solutions

CLS-Engineering Oy:n nimi on vaihtunut 17.1.2018. Uusi nimi on ARNON Solutions Oy. Nimenmuutoksen tavoitteena on selkeyttää ARNONIN konsernirakennetta, brändiä sekä edistää kansainvälistymistämme.

Pro työssään / 02.01.2018

Pro työssään: Kirsi Hyötyläinen

Keskusasentaja, Tampere. Kirsi on ollut Arnonilla töissä jo 12 vuotta. Näiden vuosien aikana Kirsin on tullut tehtyä monipuolisesti erilaisia töitä kokoonpanopuolella. ”Tällä hetkellä teen Outotecin keskuksia ja ne ovat olleet todella kivoja hommia. Teen mielelläni ihan mitä vaan ja uudet haasteet ovat aina tervetulleita.”

Tähtihetket, Tuoteuutiset, Yleinen / 19.12.2017

Ainoana Suomessa: UL891-sertifioidut OVO Ultra -sähkökojeistot nyt ARNONilta!

UL (Underwriters Laboratories) on myöntänyt ARNONille marraskuussa 2017 UL891-sertifikaatin, joka mahdollistaa Dead-Front Switchboards -tuotteiden suunnittelun, valmistamisen ja myynnin Pohjois-Amerikkaan ja Kanadaan. ARNON on Suomen ensimmäinen valmistaja, jolle sertifikaatti on myönnetty. Euroopassa UL891-sertifioituja valmistajia on vain kymmenkunta.