ARNON. Art of Automation.

ARNON Sky

ARNON tarjoaa kokonaisvaltaiset sähköautomaatiopalvelut kone-, laite- ja järjestelmätoimittajille

ARNON PackAware

Art of Automation

Meistä automaatio on hyvin toteutettuna kuin taidetta.

Asiakaslupauksemme Art of Automation kertoo, että suhtaudumme automaatioon tosissamme ja innolla – automaatio on hyvin toteutettuna meistä hienoa, jopa kuin taidetta.

Ratkaisemme asiakkaiden haasteet fiksusti ja oivaltavasti. Toteutamme ratkaisut ammattimaisesti ja huolella. Tällöin käytämme automaatiota työkaluna oikein, ja saamme siitä irti parhaan mahdollisen tehon lopputuloksen hyödyksi. Tähän me pyrimme kaikessa tekemisessämme, ja tämän me lupaamme asiakkaillemme.

Katso video tästä.

Lue lisää meistä
Teollisuudenalat

Osaamisalueet, joilla loistamme, ovat niitä, jotka todella tunnemme.

Erikoisosaamisalueitamme ovat ne teollisuudenalat, joilla tuotamme asiakkaillemme todellista lisäarvoa. Palvelemme kone-, laite- ja järjestelmätoimittajia – kaivos-, energia- ja meriteollisuudessa uusiutuvia energiamuotoja unohtamatta. Tunnemme nämä teollisuudenalat syvällisesti – siksi osaamme ottaa myös huomisen haasteesi huomioon ratkaisuissamme.

Asiakastarina

Metsä Fibre

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Fibre rakentaa maailman ensimmäistä uuden sukupolven biotuotetehdasta Äänekoskelle Keski-Suomeen. Projekti on suomalaisen metsäteollisuuden kaikkien aikojen suurin – investointi on arvoltaan 1,2 miljardia.

Seuraa meitä

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa pysyäksesi automaation aallon harjalla!

Magazine / 17.10.2018

Aidosti asiakkaan saappaissa

Arnon haluaa ymmärtää asiakkaidensa tarpeet syvällisesti ja tuntea näiden liiketoiminnan pulssin. Tiivis yhteistyö auttaa asiakkaita menestymään ja sujuvoittaa heidän elämäänsä.

Magazine / 26.09.2018

Mukana megatrendien megatrendissä

Alan kokeneena edelläkävijänä Arnon yhdistää innovatiivisesti uusiutuvat energiamuodot, sähkökäyttöiset koneet ja laitteet, automaation sekä modernit pilvipalvelut toimimaan saumattomana kokonaisuutena. Tavoitteena on tukea asiakkaiden nollapäästötavoitteita.