Asiantuntijakorneri / 03.07.2018

ARNONilla kiireinen kevät rekrytointien osalta

Työntäyteinen kevät näkyi meillä ensisijaisesti työrintamalla, mutta myös uusien arnonilaisten rekrytointeina. Yrityksen kasvuvauhti on tällä hetkellä kova ja kasvu vaatii myös uusia tekijöitä, siksi olemme olleet erityisen aktiivisia rekrytointirintamalla kevään ja alkukesän aikana. Toisen kvartaalin aikana rekrytoimme lähemmäs 30 uutta arnonilaista – Huima määrä uusia työkavereita!

Joukossa oli sekä kesätyöntekijöitä että vakituiseen työsuhteeseen valittuja henkilöitä. Osaan tehtävistä saimme reilusti hakemuksia, ja haasteena olikin valita hyvien hakijoiden joukosta ne parhaat. Toisaalta osa tehtävistä on vaatinut sellaista erikoisosaamista, että tekijöiden löytäminen on ollut haasteellista.

Kesätyörekrytointien osalta olimme mukana Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Kampanja toi toisaalta näkyvyyttä rekrytoinneillemme, mutta muistutti meitä myös talon sisäisesti esimerkiksi perehdytyksen tärkeydestä. Perehdytykseen olemmekin erityisesti panostaneet tänä kesänä. Meille on tärkeää osoittaa töihin tuleville nuorille, että teknologiateollisuudella on tarjota monia eri vaihtoehtoja tulevaisuuden urapoluiksi. Toivottavasti tapaamme tämänvuotisia kesätyöntekijöitä myös ensi kesänä!
Lomien jälkeen tahti ei näillä näkymin hiivu keväästä. Uusia uramahdollisuuksia on aukeamassa myös syksyllä. Kannattaa siis olla kuulolla.

Anni-Maria Kauppila
HR Specialist