Segmentit

Energiateollisuus

Ovo

ARNON Sky

Partnering

Energiateollisuus
Ovo ARNON Sky Partnering
Energiateollisuus

Energiantuotanto edellyttää käyttövarmuutta ja kustannustehokuutta.

Laitoksia pitää pystyä ajamaan oikein käyttöhenkilöistä riippumatta. Luotettava ja älykäs automaatio mahdollistaa tämän. ARNON pystyy kumppanina tarjoamaan voimantuotannon kone-, laite- ja järjestelmätoimittajille kaikki osa-alueet instrumentoinnista, sähköistyksestä ja automaatiosta tiedonkeruuseen ja pilvipalveluihin.

Energiateollisuus – Ovo Ultra

Sähkönjakelun luotettavuus energialaitoksissa on elintärkeää niin yhteiskunnalle kuin teollisuudellekin.

Energialaitoksen kyky tuottaa keskeytymättömästi energiaa, niin sähkön- kuin kaukolämmönkin muodossa on meille kaikille äärimmäisen tärkeää. Samoin teollisuudelle, jonka menestys riippuu hyvin paljon sähkön sekä mm. prosessihöyryn katkeamattomaan tuotantoon.

ARNON on Suomalaisen energiateollisuuden tunnustettu sähkö- ja ohjauskeskuksien toimittaja. Olemme valmistaneet lukuisia pääkeskuksia, moottorikeskuksia ja ohjauskeskuksia voimalaitoksiin, höyrykattilalaitoksiin ja kaukolämpölaitoksiin Suomeen, mutta myös ulkomaille aina Aasiaa myöten.

Tuoteperheemme raskas prosessikeskus OVO Ultra soveltuu hyvin isojen CHP laitosten pienjännitteen sähkönjakeluun ja prosessin moottorikeskukseksi.

Tuoteperheemme OVO Basic taas on loistava valinta automaatiojärjestelmien keskusratkaisuksi ja muuntautuu niin ohjauskeskus kuin koteloratkaisuksi kenttäolosuhteisiin niin ulko- kuin sisätiloihin.

Katso video tästä.

Lue lisää OVO pienjännitekeskuksistamme.

Keskustekniikka on saanut Tammervoimalta suuren tilauksen koskien Tampereen Tarastenjärvelle rakennettavaa uutta hyötyvoimalaitosta. Keskustekniikka toimittaa voimalaitokseen kojeistoja ja palveluita yli 1,5 miljoonan euron edestä.

Lue lisää Industrial Prime -lehdestä

Lataa Cubic Newsin artikkeli aiheesta

Energiateollisuus – ARNON Sky

Teollisen internetin mahdollistaja

Teollinen internet tarkoittaa teollisuuden koneiden ja laitteiden kytkemistä toisiinsa. ARNON palvelee asiakkaitaan kattavasti teollisuuden sähkö- ja automaatioratkaisuissa, joihin usein myös teollinen internet pohjautuu. Me pyrimme auttamaan asiakkaitamme mahdollistamalla teollista internetiä heille. Me sovellamme teknologiaa, mutta myös kehitämme sitä mikäli valmista tai optimaalista ratkaisua ei ole tarjolla. Maailma ei ole vielä valmis, teollinen internet on vasta ottamassa alkuaskeleitaan. Me pystymme anturoimaan koneita tarvittaessa, jos niissä ei ole olemassa olevaa automaatiotekniikkaa riittävästi. Mikäli on, me pystymme liittymään siihen.

Varustamme sen jälkeen koneet laitteilla, joilla mahdollistamme etäyhteyden, tiedon keruun ja siirtämisen laitteesta. Tieto siirretään pilvipalveluumme, josta se saadaan eteenpäin vaikkapa asiakkaan omiin järjestelmiin. Voimme jalostaa ja analysoida dataa matkan varrella, esimerkiksi pakkaamalla ja suodattamalla siitä vain olennaisen eteenpäin lähetykseen ja varastointiin. Me toimitamme koneesta tietoa asiakkaan hyödynnettäväksi oman digitalisaatiostrategiansa mukaisesti. Se on osa toimittamaamme palvelua, joka voi pitää sisällään suuren määrän erilaista automaatio-osaamista, anturitasolta sähköistyksen, automaation ja etäyhteyksien kautta pilveen.

Me tunnemme teollisuuden koneet ja laitteet sekä niille asetettavat vaatimukset, mutta myös etäyhteyksiin ja pilvipalveluihin vaadittavat ratkaisut, mikä erottaa meidät muista toimijoista. Palvelemme asiakkaitamme kattavasti mahdollistaen heille keskittymisen oman bisneksensä kehittämiseen. Tämä onnistuu vain sellaisen kumppanin kanssa johon voit todella luottaa, joka osaa, pystyy, haluaa ja on luottamuksesi arvoinen. Mitä enemmän tämä kumppani pystyy toimittamaan, sen yksinkertaisemmalla verkostolla saat omat asiakkaasi tyytyväisiksi. Juuri sen eteen mekin täällä näitä palvelujamme kehitämme.

Katso video tästä.

Energiateollisuus – Partnering

Voimalaitokset, lämpölaitokset, sähköasemat. Olemme siellä missä asiakkaammekin ovat.

Olemme toteuttaneet kymmeniä sähköistyksen, instrumentaation ja automaation kokonaistoimitushankkeita suomalaiseen ja pohjoismaiseen energiateollisuuteen aina automaatiojärjestelmätoimituksista asennuksiin ja käyttöönottoon saakka, joko päätoteuttajana suoraan laitostoimittajalle tai mm. kumppanina automaation teknologiatoimittajalle. Sähköasemahankkeissa olemme tunnustettu ja osaava partneri keskijännitteen- sekä korkeajännitteen teknologiatoimittajille.

Toteutussisältöömme kuuluu mm.

  • Teollisen internetin ja pilvipalveluiden tuotteet sekä ratkaisut
  • Automaatio ja PLC järjestelmät sekä valvomoratkaisut
  • Pienjännitekeskusratkaisut
  • Loistehon kompensointiratkaisut
  • Väyläjärjestelmät ja tietoverkot
  • Sähköistyksen ja instrumentaation suunnittelutoteutukset
  • Sähköistys, intrumentaatio ja automaatioasennukset
  • Testaus- ja käyttöönottopalvelut
  • Asennusvalvontapalvelut

Katso video tästä.

Industrial Prime | helmikuu 20. 2014

Salmisaaren voimalaitos uudistuu – Keskustekniikka mukana haastavassa projektissa

Metso uudistaa Helsingin Energian omistaman Salmisaaren A- ja B-voimalaitosten automaation ja kenttäinstrumentoinnin. Suuren roolin hankkeesta hoitaakseen on lohkaissut myös Keskustekniikka ja siihen viime vuonna liittynyt tytäryhtiö United Project Group.

Lue lisää