Segmentit

Kaivosteollisuus

Ovo

ARNON Sky

Partnering

Kaivosteollisuus
Ovo ARNON Sky Partnering
Kaivosteollisuus

Kaivosteollisuus on vaativaa prosessiteollisuutta hankalissa ympäristöissä.

Etäyhteydet ja –operointi ovat seuraava iso askel kohti parempaa turvallisuutta ja tuottavuutta. ARNON pystyy toimittamaan kaivoksille ja rikastamoille luotettavia, koeteltuja ratkaisuja aina anturitasolta pilveen saakka.

Kojeistot vaativiin maanrakennus- ja kaivosolosuhteisiin

Kaivosten ja murskauslaitosten prosessien sähkönjakelun varmistaminen vaatii kojeistoilta erittäin hyvää mekaanista lujuutta. Kotelointiluokat täytyy myös olla testattuja ja oikein valittuja olosuhteista riippuen. Kivipöly, vesi ja lämpötilanvaihtelut eivät saa aiheuttaa rakenteissa muutoksia niin, että siitä aiheutuu haittaa suojatuille sähkölaitteille.

Arnon OVO Ultra ja Basic rakenteet ovat täydellinen ratkaisu sähkölaitteiden kotelointitarpeisiin erittäin vaikeissa olosuhteissa.

OVO Ultra rakenteet soveltuvat erinomaisesti laitosten sähkönjakeluun. Voimme tarvittaessa toimittaa kojeistot myös valmiiksi konttiin asennettuna. Kontit voidaan suunnitella ja varustella muuntajalla, jos syöttöjännitteet ovat keskijännitealueella 3-6 kV. OVO Ultra rakenteet ovat testattuja / tyyppihyväksyttyjä usean eri organisaation ja laboratorion toimesta kuten KEMA, ASTA, UL ja DNV. Lisätesteinä on esim. kaivospuolelle tehty Arcing-fault test Australian ja Uuden-Seelannin standardin AS/NZS 3439.1 mukaisesti operaattorien suojauksen varmistamiseksi.

OVO Basic rakenteet ovat valinta silloin kun tarvitaan ohjauskeskusratkaisuja itse koneisiin ja laitteisiin. Laitteet, jotka liikkuvat ääriolosuhteissa niin maanpäällä kuin kaivoksissakin vaativat vaihtelevien olosuhteiden vuoksi erityisen hyvää tärinä- ja korroosiokestävyyttä. OVO Basic rakenteet ovat tärinätestattuja ja jokaiseen olosuhteeseen löytyy omat materiaalivaihtoehdot. Materiaalit voivat olla pintakäsitelty: FE, AISI 304 ja AISI 316L. Testatut kotelointiluokat IP66 tai NEMA 4X takaavat sähkölaitteiden virheettömän toiminnan.

Katso video tästä.

Kaivosteollisuus – ARNON Sky

Teollisen internetin mahdollistaja

Teollinen internet tarkoittaa teollisuuden koneiden ja laitteiden kytkemistä toisiinsa. ARNON palvelee asiakkaitaan kattavasti teollisuuden sähkö- ja automaatioratkaisuissa, joihin usein myös teollinen internet pohjautuu. Me pyrimme auttamaan asiakkaitamme mahdollistamalla teollista internetiä heille. Me sovellamme teknologiaa, mutta myös kehitämme sitä mikäli valmista tai optimaalista ratkaisua ei ole tarjolla. Maailma ei ole vielä valmis, teollinen internet on vasta ottamassa alkuaskeleitaan. Me pystymme anturoimaan koneita tarvittaessa, jos niissä ei ole olemassa olevaa automaatiotekniikkaa riittävästi. Mikäli on, me pystymme liittymään siihen.

Varustamme sen jälkeen koneet laitteilla, joilla mahdollistamme etäyhteyden, tiedon keruun ja siirtämisen laitteesta. Tieto siirretään pilvipalveluumme, josta se saadaan eteenpäin vaikkapa asiakkaan omiin järjestelmiin. Voimme jalostaa ja analysoida dataa matkan varrella, esimerkiksi pakkaamalla ja suodattamalla siitä vain olennaisen eteenpäin lähetykseen ja varastointiin. Me toimitamme koneesta tietoa asiakkaan hyödynnettäväksi oman digitalisaatiostrategiansa mukaisesti. Se on osa toimittamaamme palvelua, joka voi pitää sisällään suuren määrän erilaista automaatio-osaamista, anturitasolta sähköistyksen, automaation ja etäyhteyksien kautta pilveen.

Me tunnemme teollisuuden koneet ja laitteet sekä niille asetettavat vaatimukset, mutta myös etäyhteyksiin ja pilvipalveluihin vaadittavat ratkaisut, mikä erottaa meidät muista toimijoista. Palvelemme asiakkaitamme kattavasti mahdollistaen heille keskittymisen oman bisneksensä kehittämiseen. Tämä onnistuu vain sellaisen kumppanin kanssa johon voit todella luottaa, joka osaa, pystyy, haluaa ja on luottamuksesi arvoinen. Mitä enemmän tämä kumppani pystyy toimittamaan, sen yksinkertaisemmalla verkostolla saat omat asiakkaasi tyytyväisiksi. Juuri sen eteen mekin täällä näitä palvelujamme kehitämme.

Katso video tästä.

Kaivosteollisuus – Partnering

Partnering on asiakkaamme kanssa yhdessä tekemistä, jossa myös Arnon pystyy ja haluaa ottaa vastuuta ja riskejä tavalla, jota normaalissa alihankintakuviossa ei ole mahdollista ottaa.

Partnering on pitkäjänteistä kulkemista samaan suuntaan asiakkaamme kanssa tuntien heidän liiketoiminta-alansa, teknologiansa erityisluonteet ja organisaation toimintatavat.

Partnering pohjaa luottamukseen sekä todelliseen ja todettuun tehokkaaseen mutta joustavaan tuotteiden ja palveluiden yhdistämiseen. Tämä toteutetaan niin, että valittu asiakas pystyy keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja menestymään omissa hankkeissaan paremmin.

Partnering tuottaa sekä räätälöityjä että tuotteistettuja tuote- sekä palveluratkaisuja, jotka skaalautuvat asiakkaamme kulloisenkin tarpeen mukaan. Laajimmillaan asiakaslupauksemme on tuottaa kaikki sähköistyksen ja automaation tuotteet ja palvelut anturista aina pilvipalveluiden ja teollisen internetin sovelluksiin saakka.

Katso video tästä.