Segmentit

Meriteollisuus

Ovo

ARNON Sky

Partnering

Meriteollisuus
Ovo ARNON Sky Partnering
Meriteollisuus

Meriolosuhteet eivät anna tilaa kompromisseille toimintavarmuudessa.

Koneiden ja laitteiden kuntoa ja suorituskykyä seurataan jatkuvasti useasta paikasta etäyhteyksillä. ARNON on ollut mukana jo tämän kehityksen alkuvaiheissa alan johtavien toimijoiden kanssa kehittäen ainutlaatuista osaamista ja omaa teknologiaa meriteollisuuden tarpeisiin.

Meriteollisuus – OVO Ultra

Meri haastaa. ARNON OVO Ultra vastaa.

Merellä pienikin yksityiskohta on ratkaiseva tekijä onnistumisen ja vaikeuksien välillä. Olemme vuosien varrella toteuttaneet maailman johtaville meriteollisuusasiakkaille automaatio- ja sähköistyskokonaisuuksia. Valmistamiamme ohjausjärjestelmiä, kuten propulsio- ja kansilaitteiden sekä lastiluukkujen ohjausjärjestelmiä laivojen ja offshore-teollisuuden tarpeisiin on käytössä maailman merillä tuhansissa eri aluksissa.

Kumppanuutta ja tuotantoa kuin napista painaen.

Olemme useasti mukana asiakkaidemme uusien tuotteiden tuotekehitysvaiheessa ja pääsemme tuomaan oman näkemyksemme sekä asiantuntemuksemme järjestelmien suunnittelussa. Tuotekehitys on jatkuva ja kiinteä osa normaalia toimintaamme ja tarjoamme asiakkaillemme uusia ratkaisuvaihtoehtoja. Asiakkaidemme toiveet ja vaatimukset toteutamme tarkasti. Monessa tapauksessa teemme valmistettaville tuotteille sähkö- ja ohjelmointisuunnittelua, jonka hyväksytämme tarpeen mukaan meriteollisuuden luokituslaitoksilla. Käytämme suunnittelussa ja valmistuksessa vain marine-hyväksyttyjä materiaaleja ja tuotanto sekä testaus tehdään luokituslaitosten sääntöjen mukaisesti. Ammattitaitoinen, tehokas ja joustava tuotantomallimme mahdollistaa erilaisten tuotantoerien tehokkaan läpiviennin. Yhteistyö ja kommunikointi ovat arvoja, jotka toteutuvat sekä asiakasrajapinnassa että tuotanto-organisaatiossamme. Valmiit tuotteet lähtevät tehtaaltamme kaikilta osin testattuina eli jokainen järjestelmä todetaan toimivaksi asiakkaan kanssa räätälöidyn testiohjelman mukaisesti, omien vakiotestiemme lisäksi. Tarvittaessa myös luokituslaitos on mukana todistamassa ja hyväksymässä tuotannon sekä tehdaskokeiden suorittamista ja sääntöjenmukaisuutta. Tehdaskokeet ja tuotanto suoritetaan dokumentoidusti; asiakkaalle toimitamme testiraportit yms. yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Tuotannollemme ominaista onkin korkea laatu ja käytettyjen komponenttien jäljitettävyys tarkan dokumentoinnin avulla.

Luottamus pitää ansaita.

Tuotantoamme ja johtamisjärjestelmiämme auditoidaan säännöllisesti useiden eri luokituslaitosten toimesta kuten mm. DNV-GL, RMRS, ABS, RRR, Lloyds Register, ClassNK ja Bureau Veritas. Olemmekin tottuneet toimimaan meriteollisuuden asiakkaiden kanssa sekä valmistamaan laadukkaita tuotteita meriteollisuuden vaativiin olosuhteisiin. Äärimmäisiä olosuhteita varten suunnitellut ja valmistetut tuotteemme ansaitsevat luottamuksenne.

Katso video tästä.

Meriteollisuus – ARNON Sky

Teollisen internetin mahdollistaja

Teollinen internet tarkoittaa teollisuuden koneiden ja laitteiden kytkemistä toisiinsa. ARNON palvelee asiakkaitaan kattavasti teollisuuden sähkö- ja automaatioratkaisuissa, joihin usein myös teollinen internet pohjautuu. Me pyrimme auttamaan asiakkaitamme mahdollistamalla teollista internetiä heille. Me sovellamme teknologiaa, mutta myös kehitämme sitä mikäli valmista tai optimaalista ratkaisua ei ole tarjolla. Maailma ei ole vielä valmis, teollinen internet on vasta ottamassa alkuaskeleitaan. Me pystymme anturoimaan koneita tarvittaessa, jos niissä ei ole olemassa olevaa automaatiotekniikkaa riittävästi. Mikäli on, me pystymme liittymään siihen.

Varustamme sen jälkeen koneet laitteilla, joilla mahdollistamme etäyhteyden, tiedon keruun ja siirtämisen laitteesta. Tieto siirretään pilvipalveluumme, josta se saadaan eteenpäin vaikkapa asiakkaan omiin järjestelmiin. Voimme jalostaa ja analysoida dataa matkan varrella, esimerkiksi pakkaamalla ja suodattamalla siitä vain olennaisen eteenpäin lähetykseen ja varastointiin. Me toimitamme koneesta tietoa asiakkaan hyödynnettäväksi oman digitalisaatiostrategiansa mukaisesti. Se on osa toimittamaamme palvelua, joka voi pitää sisällään suuren määrän erilaista automaatio-osaamista, anturitasolta sähköistyksen, automaation ja etäyhteyksien kautta pilveen.

Me tunnemme teollisuuden koneet ja laitteet sekä niille asetettavat vaatimukset, mutta myös etäyhteyksiin ja pilvipalveluihin vaadittavat ratkaisut, mikä erottaa meidät muista toimijoista. Palvelemme asiakkaitamme kattavasti mahdollistaen heille keskittymisen oman bisneksensä kehittämiseen. Tämä onnistuu vain sellaisen kumppanin kanssa johon voit todella luottaa, joka osaa, pystyy, haluaa ja on luottamuksesi arvoinen. Mitä enemmän tämä kumppani pystyy toimittamaan, sen yksinkertaisemmalla verkostolla saat omat asiakkaasi tyytyväisiksi. Juuri sen eteen mekin täällä näitä palvelujamme kehitämme.

Katso video tästä.

Meriteollisuus – Partnering

Meriteollisuussegmentin asiakaskuntamme koostuu pääasiassa globaaleista laite- ja järjestelmätoimittajista – alansa teknologiajohtajista.

Korkean teknologian ja elinkaariratkaisujen ja -palvelujen toimittajina asiakkaamme arvostavat kumppania, joka kykenee tuottamaan heille lisäarvoa läpi koko arvoketjun, sekä toimimaan teknisen kehityksen aallonharjalla. Kokonaistehokkuus, luotettavuus, sekä ylivertainen asiakaspalvelu ovat asioita, joista ARNON tunnetaan meriteollisuudessa. Haemme kasvua ja kansainvälistä menestystä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Emme tyydy tavanomaiseen, vaan ylitämme kaikki odotukset.

Katso video tästä.

Suomessa on kehitetty arktisiin olosuhteisiin sopivaa öljyntorjuntakalustoa. Asiantuntijat ovat rakentaneet erilaisia harjoja, joilla öljyä pystytään keräämään jäistä. Myös Keskustekniikka-konserniin kuuluva CLS-Engineering on ollut mukana hankkeessa toimittamassa sähköautomaatiota yksittäisiin öljyntorjuntaharjoihin.

Lue lisää