OVO Ultra kojeistoratkaisut

Kaikkiin alle 1000V:n kojeistotarpeisiin käyttökohteesta riippumatta

OVO Ultra-ratkaisut löytyvät pienistä riviliitinkoteloista aina järeisiin kennokojeistoihin asti. OVO Ultra-järjestelmät taipuvat niin OEM-laite-, automaatio-, ohjaus-, sähkönjakelukojeistoiksi kuin raskaimmiksi moottorilähtökojeistoiksikin.

OVO Ultra-järjestelmän rakenteet ovat tyyppitestattuja, ja ne täyttävät maailmanlaajuiset vaatimukset. OVO Ultra-kojeistot voidaan luotettavasti asentaa teolliseen ympäristöön sekä ääriolosuhteissa toimivien laitteiden ja prosessien sähkönjakelun ja ohjauksen turvaamiseen. Olemme toimittaneet OVO Ultra-kojeistoja menestyksellisesti jo vuosien kokemuksella usealle eri teollisuuden alalle, kuten esimerkiksi

  • paperi- ja selluteollisuuteen
  • voimalaitoksille
  • meriteollisuuteen
  • metalliteollisuuteen
  • koneenrakennukseen
  • kaivosteollisuuteen.

 

OVO Ultra esite.

Katso video tästä.

OVO Care

Keskusten kunnontarkkailujärjestelmä

OVO Care -järjestelmää voidaan käyttää kaikentyyppisten keskusten kunnon seurantaan. Keskukseen sovitetut lämpötila-anturit lähettävät mittaustuloksia pilvipalveluun ARNON Sky X10 -tiedonkeruuyksikön kautta. Yksiköstä on saatavilla myös paikallinen käyttöliittymä sekä yhdistettävyys PLC- tai DCS-järjestelmiin.

ARNON Sky-pilvipalvelun kautta voidaan seurata kerättyä dataa, grafiikoita trendeistä ja ARNON Sky-analysointipalvelun raportteja.

Järjestelmä voidaan asentaa helposti joko uusiin tai olemassa oleviin keskuksiin.

Ehkäise vahinkoja! OVO Care on helppo, luotettava ja täsmällinen ratkaisu keskustesi seurantaan. Sen avulla voit ehkäistä laitteiden rikkoontumisesta tai jopa tulipalosta johtuvia tappioita. Seuranta auttaa ajoittamaan huollon optimaalisesti – keskuksiasi ei ole syytä huoltaa ennen kuin data kertoo huollon tarpeesta.

OVO Care ARNON