Tuoteuutiset / 23.02.2018

PackAware – Älykästä lähetyksen seurantaa

Tärkeä lähetys matkalla? Eikä sinulla ole luotettavaa tietoa sen tämänhetkisestä sijainnista tai olosuhteista, joissa se on matkan aikana ollut? Älä huolehdi – meillä on ratkaisu.

PackAware on palvelu, joka:

  • seuraa lähetystäsi
  • kerää datan pilveen
  • visualisoi datan websivulle
  • välittää datan tarvittaessa muihin järjestelmiin

Tilaa heti omasi: packaware.com

PackAware hyödyntää monia erilaisia mittausteknologioita. GPS kertoo ajantasaisesti missä lähetyksesi on nyt ja missä se on ollut. Voit myös seurata minkälaiselle lämpötilalle, kosteudelle tai törmäyksille lähetyksesi on altistunut matkan aikana.

Järjestelmään voidaan asettaa automaattisia hälytyksiä ja varoituksia kaikista mittauksista. Data kerätään PackAware-pilvipalveluun, jossa sitä voidaan visualisoida ja analysoida.

Käyttäjäliittymässä lähetyksesi kulku näkyy kartalla ja voit seurata mittaustuloksia ajan ja paikan mukaan. Näet ajantasaisesti minkälaisissa olosuhteissa lähetyksesi on ollut ja voit myös katsoa missä lähetyksesi on sijainnut hälytyksen aikana. Näiden toimintojen avulla on helppo selvittää se, kenen vastuulla lähetys on ollut silloin kun vahinkoa on tapahtunut. Voit turvata itsesi aiheettomilta korvausvaateilta, olipa ne takuu- tai kuljetuskohtaisia.


Voit liittää dataa lähetykseen, esimerkiksi rahtikirjoja, tositteita, kuvia tai videoita – myös matkan varrelta. Tämä mahdollistaa lähetysseurannan monipuolisuuden ja voit olla entistä tietoisempi olosuhteista ja reitistä. Onko lähetyksesi suunnitellusti sekä ajallaan välietapillaan ja missä kunnossa?

Pilvipalvelu sisältää myös tiedonsiirtorajapinnan (REST API), jolla data voidaan lähettää eteenpäin muihin järjestelmiin. Voimme välittää ja vastaanottaa dataa esimerkiksi kuljetuksenhallintajärjestelmistä tai –kumppaneilta.

PackAware jäljittimessä on akku, joka kestää parhaimmillaan jopa yli vuoden. PackAwaren voi myös hetkellisesti laittaa ns. lepotilaan, jolloin akun kestoa pystytään helposti optimoimaan.

Palvelun käyttäminen on helppoa – Liität vain jäljittimen lähetykseesi, skannaa viivakoodi ja anna referenssikoodi tai –nimike, jonka voit itse päättää. Napsauta laite päälle ja olet valmis!

PackAware kertoo sinulle missä lähetyksesi on ja hälyttää poikkeuksista. Voit olla huoletta, eikä sinun tarvitse pelätä yllätyksiä. Et enää kadota lähetyksiäsi tai hukkaa aikaa etsimällä niitä, saati joudu maksamaan lähetykselle sattuneista vahingoista, joista et oikeasti ole vastuussa.

Jos lähetyksesi saa iskun tai se on kärsinyt jonkinlaisen muun epätavallisen olosuhteen, saat siitä välittömästi ilmoituksen. Voit reagoida nopeasti muutoksiin, esimerkiksi lähettämällä varaosan välietapille ja pystyt näin välttämään projektin viivästymisen. Palvelun avulla voit myös osoittaa, kuka on ollut vahingosta vastuussa.

Käytä PackAware palvelua seurataksesi lähetyksesi sijaintia, havaitaksesi muutoksia tai mahdollisia ongelmia. Saat reaaliaikaista dataa lähetyksistäsi ja voit jakaa sitä kaikille osapuolille. Käytä informaatiota nopeaan reagoimiseen ja vahinkojen minimoimiseen. Suojaa itseäsi perusteettomilta korvausvaateilta. Pääset myös eroon ylimääräisestä työstä etsiessäsi kadonneita lähetyksiäsi. Käytä modernia teknologiaa menestyäksesi liiketoiminnassasi! Tilaa heti omasi: packaware.com