Pro työssään / 02.01.2018

Pro työssään: Kirsi Hyötyläinen

Keskusasentaja, Tampere. Kirsi on ollut Arnonilla töissä jo 12 vuotta. Näiden vuosien aikana Kirsin on tullut tehtyä monipuolisesti erilaisia töitä kokoonpanopuolella. ”Tällä hetkellä teen Outotecin keskuksia ja ne ovat olleet todella kivoja hommia. Teen mielelläni ihan mitä vaan ja uudet haasteet ovat aina tervetulleita.”

Alunperin hotelli- ja ravintola-alalla töissä olleen Kirsin piti kouluttautua uudelleen pahan jauhoallergian takia. Sähkö- ja automaatioasentajan perustutkintoon liittyvän työharjoittelun kautta polku vei Arnonille ja onnistuneet työharjoittelun tuloksena Kirsi palkattiin työntekijäksi vuonna 2005.

”Parasta työssäni on työn monipuolisuus. Työt ovat periaatteessa samanlaisia, mutta silti vaihtelevia. Työntekijänä olen nopea, laatua unohtamatta, ja joustoakin löytyy tarvittaessa. Kilpailuhenkisen luonteen omaavana yritän aina olla nopeampi kun joku muu, joskus kilpailen ihan itseni kanssa. Parasta Arnonilla on parhaat työkaverit, jotka osaksi ovat saaneet minut pysymään Arnonilla kaikki nämä vuodet. Myös joustavuus työnantajan suunnalta ollut hyvää – lomat ja vapaat ovat onnistuneet aina toivotusti.”

Minkälainen Kirsi on silloin, kun Pro Työssään -moodi ei ole päällä? ”Kahden vilkkaan pojan äitinä meillä aina sattuu ja tapahtuu. Välillä joutuu vaikka katkomaan ja asentelemaan pyöränketjuja ym. Harrastuksena teen pitkiä metsävaelluksia koirien kanssa ja niissäkin välillä joutuu ”pelastamaan” koiria valtaojista tai suonsilmästä. Tykkään myös kutoa sukkia ja tumppuja, sitä ei ehkä moni uskoisi. Käsissäni pysyy sukkapuikot yhtä hyvin kuin moottorisahakin. Ja käytän eriparisukkia, ellei satu löytymään samaa paria.”

ARNON. Art of Automation.