Segmentit

Prosessiteollisuus

Ovo

ARNON Sky

Partnering

Prosessiteollisuus
Ovo ARNON Sky Partnering
Prosessiteollisuus

Prosessiteollisuus edellyttää korkeaa käyttöastetta, tehokkaita säätöjä ja jatkuvaa seurantaa useasta paikasta samanaikaisesti.

ARNONin kyvykkyys toimittaa vaativia sähköistys- ja automaatiokokonaisuuksia sekä liityntöjä järjestelmistä ja laitteista toisiinsa sekä pilvipalveluihin tekee meistä uniikin toimijan modernissa teollisuudessa.

Prosessiteollisuus – OVO

Raskaat prosessikeskukset raskaan prosessiteollisuuden olosuhteisiin.

Tiesitkö, että yli 80% raskaista OVO Ultra prosessisähkökeskuksistamme päätyy raskaan prosessiteollisuuden vaativiin käyttökohteisiin ulkomaille, maailman kaikille mantereille.

Loppukäyttäjiä ovat mm. paperi-ja selluteollisuus, kemianteollisuus ja kaivosteollisuuden jalostuslaitokset. Käyttöolosuhteet ovat erittäin vaativia ja ratkaisut vaativat moottorikeskuksilta ennen kaikkea erittäin hyvää käytettävyyttä sekä toimintavarmuutta.

Raskas prosessikeskusratkaisumme OVO Ultra on vakiinnuttanut paikkansa asiakkaidemme valintana silloin kun laitoksen käytettävyys on varmistettava.

OVO Ultra – No compromises!

OVO Basic keskus- ja koteloratkaisustamme löytyy prosessilaitosten ohjauskeskuksiin ja esimerkiksi instrumentaation kenttäkoteloihin juuri oikeat ja laadukkaat ratkaisut.

Katso video tästä.

Paroc Groupin eristetehdas käynnisti toimintansa Venäjällä joulukuun alussa. Keskustekniikka-konsernilla oli merkittävä rooli projektin toteuttamisessa. Samalla se oli Keskustekniikan ja siihen noin vuosi sitten sulautuneen CLS-Engineeringin ensimmäinen yhteinen taidonnäyte.

Lue lisää

Prosessiteollisuus – ARNON Sky

Teollisen internetin mahdollistaja

Teollinen internet tarkoittaa teollisuuden koneiden ja laitteiden kytkemistä toisiinsa. ARNON palvelee asiakkaitaan kattavasti teollisuuden sähkö- ja automaatioratkaisuissa, joihin usein myös teollinen internet pohjautuu. Me pyrimme auttamaan asiakkaitamme mahdollistamalla teollista internetiä heille. Me sovellamme teknologiaa, mutta myös kehitämme sitä mikäli valmista tai optimaalista ratkaisua ei ole tarjolla. Maailma ei ole vielä valmis, teollinen internet on vasta ottamassa alkuaskeleitaan. Me pystymme anturoimaan koneita tarvittaessa, jos niissä ei ole olemassa olevaa automaatiotekniikkaa riittävästi. Mikäli on, me pystymme liittymään siihen.

Varustamme sen jälkeen koneet laitteilla, joilla mahdollistamme etäyhteyden, tiedon keruun ja siirtämisen laitteesta. Tieto siirretään pilvipalveluumme, josta se saadaan eteenpäin vaikkapa asiakkaan omiin järjestelmiin. Voimme jalostaa ja analysoida dataa matkan varrella, esimerkiksi pakkaamalla ja suodattamalla siitä vain olennaisen eteenpäin lähetykseen ja varastointiin. Me toimitamme koneesta tietoa asiakkaan hyödynnettäväksi oman digitalisaatiostrategiansa mukaisesti. Se on osa toimittamaamme palvelua, joka voi pitää sisällään suuren määrän erilaista automaatio-osaamista, anturitasolta sähköistyksen, automaation ja etäyhteyksien kautta pilveen.

Me tunnemme teollisuuden koneet ja laitteet sekä niille asetettavat vaatimukset, mutta myös etäyhteyksiin ja pilvipalveluihin vaadittavat ratkaisut, mikä erottaa meidät muista toimijoista. Palvelemme asiakkaitamme kattavasti mahdollistaen heille keskittymisen oman bisneksensä kehittämiseen. Tämä onnistuu vain sellaisen kumppanin kanssa johon voit todella luottaa, joka osaa, pystyy, haluaa ja on luottamuksesi arvoinen. Mitä enemmän tämä kumppani pystyy toimittamaan, sen yksinkertaisemmalla verkostolla saat omat asiakkaasi tyytyväisiksi. Juuri sen eteen mekin täällä näitä palvelujamme kehitämme.

Katso video tästä.

Prosessiteollisuus – Partnering

Pitkäaikaista yhteistyötä asiakkaamme kanssa.

Meille asiakkaamme menestys on tärkeintä. Kun asiakkaamme menestyy, menestymme itsekin.
Partnering yksikkömme liittää koko Arnon konsernin tuotepaletin ja palvelut hallituksi palvelupaketiksi, josta asiakkaamme saa todellisia ja mitattavia etuja toteutushankkeisiinsa.
Kun yksi kumppani kykenee sekä haluaa kantaa toteutusvastuun laajemmasta toimituskokonaisuudesta, asiakkaamme voi keskittää resurssit paremmin avainprosessiensa hallintaan ja näin tehostamaan organisaationsa toimintaa sekä parantamaan kokonaistoimituksensa laatua.

Prosessiteollisuus on osaamisalueemme ytimessä.

Partnering henkilöstöllämme on laaja ja pitkäaikainen tuntemus teollisuudesta, jossa asiakkaamme toimivat sekä tuotantolaitosten prosesseista. Pystymmekin siten tarjoamaan asiakasyrityksellemme laajoja toimituskokonaisuuksia aina IIoT ja automaatiojärjestelmätoimituksista asennukseen sekä käyttöönottoihin saakka.

Toteutussisältöömme kuuluu mm.

  • Teollisen internetin ja pilvipalveluiden tuotteet sekä ratkaisut
  • Automaatio ja PLC järjestelmät sekä valvomoratkaisut
  • Väyläjärjestelmät ja tietoverkot
  • Pienjännitekeskusratkaisut
  • Loistehon kompensointiratkaisut
  • Sähköistyksen ja instrumentaation suunnittelutoteutukset
  • Sähköistys, intrumentaatio ja automaatioasennukset
  • Testaus- ja käyttöönottopalvelut

Katso video tästä.

Asiakastarina – Metsä Fibre

Metsä Fibre

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Fibre rakentaa maailman ensimmäistä uuden sukupolven biotuotetehdasta Äänekoskelle Keski-Suomeen. Projekti on suomalaisen metsäteollisuuden kaikkien aikojen suurin – investointi on arvoltaan 1,2 miljardia.