Tähtihetket, Tuoteuutiset, Yleinen / 19.12.2017

Ainoana Suomessa: UL891-sertifioidut OVO Ultra -sähkökojeistot nyt ARNONilta!

UL (Underwriters Laboratories) on myöntänyt ARNONille marraskuussa 2017 UL891-sertifikaatin, joka mahdollistaa Dead-Front Switchboards -tuotteiden suunnittelun, valmistamisen ja myynnin Pohjois-Amerikkaan ja Kanadaan. ARNON on Suomen ensimmäinen valmistaja, jolle sertifikaatti on myönnetty. Euroopassa UL891-sertifioituja valmistajia on vain kymmenkunta.

“Sertifikaatin ansiosta asiakkaamme saavat nyt kaikki pienjännitesähkönjakeluun tarvittavat tuotteet meiltä myös Pohjois-Amerikan markkinoille”, kertoo ARNONin toimitusjohtaja Harri Lamminen. “Sertifikaatin saaminen oli meille iso ponnistus, se vei paljon aikaa ja resursseja. Halusimme kuitenkin panostaa tähän, jotta voimme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisemmin heidän kaikilla kohdemarkkinoillaan”, Lamminen jatkaa.

OVO Ultra -kojeistoja toimitetaan energiantuotantoon, voimalaitoksiin ja teollisuuslaitoksiin. OVO Ultrassa sähkönjakelu ja automaatio yhdistyvät luotettavaksi ja turvalliseksi kojeistoksi. Valmistuksen keskeinen osa on laajasti testattu ja sertifioitu modulaarinen OVO Ultra -kojeistoratkaisu.

ARNONin tarjoomaan sisältyvät myös asennukset, käyttöönotot sekä OVO Care -kojeistojen ennakoivan kunnonvalvonnan tuotteet.