PackAware

Pidä pakettiasi silmällä!

PackAware on älykäs palvelu paketinseurantaan. PackAware-ohjelmisto ja jäljitin on paras vaihtoehto paikantamiseen sekä vaaran havaitsemiseen kiihdytyksissä, törmäyksissä ja lämpötiloissa. Tiedot säilytetään palvelussa vuoden ajan.

Paketti – kiinnitä jäljitin rahtiisi

Se on helppoa. Tarvitset vain tilausviitteen ja tuoteavaimen, joka on painettu seurantalaitteeseen. Käytä mitä tahansa tilausviitettä. Suosittelemme tilausnumeroa tai muuta tiedossasi olevaa tunnistetta. Tilausviitettä käytetään, jotta sinun ei tarvitse muistaa jäljittimen tuoteavainta. Voit käyttää samaa tilausviitettä useamman kerran. Jokainen tilaukseen pakattu jäljitin muodostaa erillisen paketin tilauksessa.

Aware – Seuraa ja tarkkaile pakettisi kuntoa

Karttojen avulla näet missä pakettisi ovat. Voit asettaa sääntöjä kiihdytykselle ja lämpötilalle. Voit visualisoida sääntörikkomuksia kartalla tai vastaanottaa niistä välittömät sähköposti-ilmoitukset.

Lisää valokuvia ja muita dokumentteja liitteinä

Löydät kriittiset dokumentit helposti jopa pitkän ajan päästä. Tuliko rahtiin vauriota tai oliko sen kanssa muita ongelmia? Ota valokuva ja liitä se ohjelmistoon, jotta se on helposti löydettävissä tarvittaessa.

PackAware edustaa Arnonin fokusta pilvipalveluihin ja teolliseen internetiin. PackAwaren on kehittänyt ja sitä operoi ARNON Solutions Oy.

ARNON Solutions on Suomessa sijaitseva yritys, jolla on pitkä kokemus palvelujen tuottamisesta suurille teollisuuden asiakkaille ja vahva osaaminen teollisuuden automaatiossa. ARNON Solutions on osa Arnonia.

Katso video tästä.

Juho Hanhimäki
Software Architect
ARNON Solutions Oy

Puh. +358 400 352 548
juho.hanhimaki@arnon.fi