Äly- ja tietopalvelut

Tiedoksi jalostettu data luo ymmärrystä. Tarjoamme asiakkaillemme TIETOpalveluja. Tiedolla voidaan luoda lisäarvoa, ja se on avain asiakkaidemme menestykseen.

Tietopalveluportfoliomme sisältää ARNON SKY -pilvialustan, ARNON EDGE -kenttäyhteysratkaisut sekä kaikki palvelut, joita tarvitaan tiedonkeräysjärjestelmien ja yhteyksien luomiseen. Tietopalveluissa meidät erottaa muista se, että meillä on käytännön kokemusta myös monien vanhanmallisten järjestelmien ja laitteiden yhdistämisestä asiakkaamme datapalveluihin. Toimivat yhteydet ovat tärkeä työkalu, jonka avulla saatavaa tietoa voidaan hyödyntää liiketoiminnan parannuksissa. Tässä suhteessa olemme markkinoiden kärkeä. Tietopalveluihin sisältyvät konfiguroinnit, erilaisten viestintäprotokollien parissa työskentely, käyttöönotto, sähkö- ja instrumentointisuunnittelun hallinta (kotelot, laitteistotekniikka, valmistus, toimitus), tuotteistaminen, räätälöinti, tutkimus- ja kehitystyö, konseptointi sekä elinkaaren tukeminen.

ARNON SKY

ARNON SKY -pilvipalvelut kehitettiin tuottamaan arvoa asiakkaille. ARNON SKY kerää, tallentaa, jalostaa ja jakaa tietopalveluasiakkaiden tuotteita tehokkaasti ja vähäisin kuluin.

ARNON SKY on pilvialusta, joka rakennettiin vaativaan suuren kapasiteetin käyttöön alun perin merenkulun alan ja sähköntuotannon sovelluksia varten. Nykyisin sitä kuitenkin käytetään hyvin monenlaisilla toimialoilla. Aloitimme kehitystyön ennen kuin termi esineiden internet (Industrial Internet of Things, IIoT) nousi suureen suosioon, sillä meillä oli visio siitä, miten maailma muuttuu automaation, etäseurannan, valvonnan, tiedonkeräyksen ja analytiikan osalta.

IIoT-alustana ARNON SKY perustuu tiedonkeräys- ja viestintälaitteisiin, ohjelmistoajureihin ja -palveluihin, pilvitallennukseen sekä käyttöliittymiin ja ohjelmointirajapintoihin aivan kuten muutkin IloT-alustat. Erikoisuutemme on hurja kapasiteetti, jolla käytännössä rajaton määrä laitteita voidaan yhdistää pilveen – ja etenkin se, miten tätä kaikkea hallitaan kohtuullisin kuluin. Olemme itse asiassa suorittaneet testejä, joissa pilveen välittyy 10 000 000 analogista signaalia sekunnissa. Muut IIoT-alustat eivät mahdollista tällaista skaalaa helposti, jos lainkaan. Ja kun käytät muita alustoja, kuukausittaiset kulut räjähtävät nopeasti käsiin. Kulujen minimoimiseksi olemme optimoineet alustaamme vahvasti niin, että se soveltuu teollisuusasiakkaidemme tärkeimpiin vaatimuksiin.

”Kaikki puhuvat pilvipalveluista, mutta kukaan ei mainitse kuluja – aiheesta on ollut tuskin lainkaan julkista keskustelua. Mukana on oltava osaajia, jotka tekevät kaiken oikein alusta alkaen, jotta kulut pysyisivät järkevällä tasolla. Olemme optimoineet pilvipalvelun käytön taloudelliselta kannalta varmistaaksemme, ettemme tee tai käytä mitään tarpeetonta.”

– Harri Lamminen, ARNON CEO

ARNON EDGE

Onko sinulla vaikeuksia kerätä yhdenmukaista dataa kentältä useista laitteista? Esineiden internetiin (IoT) pohjautuva moniliitäntäinen yhteysratkaisumme ratkaisee kaikki ongelmasi. Kutsumme sitä ARNON EDGEKSI.

ARNON EDGE IoT -ratkaisu on suunniteltu keräämään ja lähettämään dataa pilvialustoihin. Se mahdollistaa etäpalvelut, joissa kentältä saatavan tiedon merkitys on olennainen.

Ratkaisu sisältää nopeaa tiedonkeräystä, tiedonkäsittelyä, reaaliaikaista dataa ja datapakettien lähetysominaisuuden, ja sitä suojaavat monikerros- ja vain push-käyttöiset teknologiat.

ARNON EDGE voidaan ottaa käyttöön useissa teollisuusympäristöissä, joissa käytetään vaihtelevia laitteistoliitäntöjä ja myös vanhanmallisia laitteita.

ARNON EDGE kehitettiin alun perin CBM Services -yhtiölle, ja sen kelpoisuuden on varmentanut vaativa teollisuusasiakas.

Nyt se on kaikkien saatavilla!

YHTEYSPALVELUT

Tavoitteemme on turvata asiakkaidemme menestys toimivien yhteyksien kautta. Meillä on osaamista, jolla yhdistää eri teknologiasukupolvia edustavat monenlaiset laitteet ja koneet nykyaikaisiin, datalähtöisiin ekosysteemeihin. Teemme sen asiakkaillemme helpoksi – heidän tarvitsee vain kertoa meille, mitä he haluavat saada aikaan. Hyödynnämme osaamistamme ja työkalujamme tavoitteen ja vision toteuttamisessa. Sillä ei ole väliä, kuinka monta, minkälaista, kuinka vanhaa, minkä kokoista tai tyyppistä tuotetta meidän täytyy yhdistää. Sinä voit keskittyä ratkaisemaan yrityksesi tai asiakkaasi liiketoimintahaasteita – me hoidamme tekniset asiat puolestasi.

PACKAWARE

Logistiikka on haastavaa. Miljoonia koneita, laitteita ja varaosia matkaa pitkin maailmaa maalla, merellä ja ilmassa Onnettomuuksilta ei voi välttyä. Joskus ne vaikuttavat myös rahtiin ja yrityksen toimintaan.

Kun jotain menee pieleen, nopea reagointi on tärkeää viiveiden ja vahinkojen minimoimiseksi. PackAware ilmoittaa sinulle automaattisesti huomattuaan, että rahdillesi on tapahtunut jotain. Kyky havaita ja reagoida ajoissa minimoi tapahtuman seurannaisvaikutukset ja auttaa sinua onnistumaan liiketoimissasi. Hyödynnä modernin esineiden internet -aikakauden työkalujen tuomia etuja yrityksessäsi ja vahvista asiakkaidesi luottamusta.

KATSO PACKAWARE TOIMINNASSA
LUE LISÄÄ JA TILAA PACKAWARE