Teollisuuden sähkö- ja automaatiopalvelut

Tuotekehitys ja -hallinta

ARNONin tuotekehitys- ja tuotehallintatiimit pyrkivät jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin hyödyntämällä uusimpia innovaatioita ja ratkaisuja. Osaamisemme on rakennettu pitkien asiakas- ja toimittajakumppanuussuhteiden sekä oman aktiivisen kehitystyömme pohjalta.

Tekninen suunnittelu

Teknistä suunnittelua aloitettaessa ensimmäinen kysymys kuuluu: Mikä on asiakkaamme tavoite? Toimivan kumppanuuden ytimessä on ymmärtää asiakkaidemme tarpeet yhtä hyvin kuin omamme; ne ovat myös meidän tarpeitamme.

Tekninen suunnittelutyömme täyttää asiakkaiden vaatimukset monin tavoin. Suunnittelu, tuotanto, tuotehallinta ja kaikki muut prosessit ARNONilla toimivat saumattomasti yhteen, joten voimme reagoida nopeasti kumppaneidemme tarpeisiin ja vaatimuksiin.

Valmistus, tuotanto ja hankinta

ARNON on Pohjois-Euroopan suurin UL-hyväksyttyjen koteloiden valmistaja. Valmistus-, tuotanto- ja hankintatoimintomme ovat kansainvälisesti korkeatasoisia. Yli 200 asiantuntijaa työskentelee asiakkaidemme hyväksi kuudessa toimipaikassa.

Kiinnitämme huomiota henkilöturvallisuuteen ja toimintojen käyttövarmuuteen ja hyödynnämme siksi markkinoiden edellyttämiä testiratkaisuja, kuten maanjäristys-, iskunkestävyys- ja valokaaritestejä. Kehitämme toiminnoistamme entistäkin parempia muun muassa Lean-ajattelun avulla.

Testit ja sertifikaatit varmistavat laadun, turvallisuuden ja sopivuuden. Valmistamamme monipuoliset järjestelmät on suunniteltu asiakkaidemme tarpeisiin ja vaatimuksiin.

Sähkökeskukset ja kytkinlaitteet

Arnonin sähkökeskus- ja kytkinlaiteratkaisut alle 1 000 V:n käyttötarpeisiin kuuluvat täyden palvelun pakettiimme!

Sähkökeskus- ja kytkinlaiteratkaisumme kattavat niin pienet haaroitusrasiat kuin raskaat moottorinohjauskeskukset (MCC), kytkinlaitteet ja -taulut. Järjestelmiämme voidaan käyttää ohjauspaneeleina alkuperäisten laitteiden valmistuksessa, automaatiokaapeissa, teollisissa ohjauspaneeleissa, ryhmäkeskuksissa ja moottorinohjauskeskuksissa.

Järjestelmien rakenteet on tyyppitestattu, ja ne täyttävät kaikki vaatimukset ympäri maailman. Kytkinlaitteet voidaan asentaa teollisuusympäristössä luotettavasti. Ne varmistavat sähkönjakelun sekä laitteiden ja prosessien hallinnan myös ääriolosuhteissa.

Meillä on vuosikymmenien kokemus sähkökeskusten ja kytkinlaitteiden onnistuneista toimituksista eri teollisuudenalojen asiakkaille, mukaan lukien meri- ja offshore-, kaivos-, energia- ja uusiutuvien energianlähteiden sektorit.

KATSO OVO ULTRA TOIMINNASSA

LATAA ESITE