Työpaikat

Vaativien sähköjärjestelmien suunnittelijana ja tuottajana Arnon tarjoaa haastavan työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi. Asiakkaitamme ovat maailmanlaajuisesti toimivat kone- ja laitevalmistajat. Heidän kumppaninaan toimiminen edellyttää meiltä jatkuvia parannuksia palvelutyypistä (suunnittelu-, teknologia-, asennus- tai elinkaaripalvelut) riippumatta.

ARNON TYÖNANTAJANA

Haluamme työyhteisöömme innovatiivisia ja avarakatseisia ihmisiä. Arvostamme hyvää koulutusta ja työkokemusta sekä Lean-ajattelun omaksumista: kaikki ongelmat tulisi tunnistaa ja ratkaista heti oman tietopohjan ja maalaisjärjen avulla.

Palkkaamme myös opiskelijoita sekä kandidaatin- tai maisterintutkielmaansa tekeviä monenlaisiin projektitehtäviin. Ilmoitamme kausikohtaisista tarpeista erikseen näillä sivuilla.

HALUAISITKO TYÖSKENNELLÄ ARNONILLA?

Hei! Olen Anni-Maria Kauppila, ARNONin HR-johtaja. Mukavaa, että luet tätä! Voit ottaa minuun yhteyttä kaikissa avoimiin työpaikkoihimme tai muihin HR-aiheisiin liittyvissä asioissa.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Pro at work

Vastuullinen työnantaja

Vastuullinen työnantaja –kampanjassa mukana olevat organisaatiot sitoutuvat edistämään kampanjan kuutta periaatetta: syrjimättömyys, joustaminen ja työelämän tasapaino, esimiestyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus ja hyvä hakijakokemus. Lue lisää kampanjasta klikkaamalla tästä!

Arnon Sports Club

Työntekijämme ovat meille tärkeitä, ja kannustamme heitä voimaan paremmin urheilemalla. ARNON Sports Club tarjoaa mahtavia mahdollisuuksia paitsi itsesi, myös työkavereittesi haastamiseen. ARNON Sports Club on hauska ja tehokas tapa vahvistaa ARNONin kulttuuria ja tutustua työtovereihin uudesta näkökulmasta. Olemme haastaneet toisiamme juoksussa ja jääkiekossa, ja vuodelle 2020 on luvassa uusia haasteita. Ole siis kuulolla ja tule mukaan!

ARNON SPONSORINA

Sponsored

Petite Ballerina Sirut

Arnon sponsoroi baletti- ja tanssikoulu Petite Ballerinan kisajoukkue Siruja. Joukkue pääsi matkustamaan kansalliseen tanssikilpailuun!

Kuvakrediitti: Petite Ballerinas

Sponsored

Team Rynkeby

Team Rynkeby on pohjoismainen hyväntekeväisyyspyöräilytiimi. Joukkue pyöräilee joka kesä Pariisiin kerätäkseen rahaa vakavasti sairaille lapsille. Arnon sponsoroi Team Rynkeby Vaasaa!

Kuvakrediitti: Thomas Nørremark

Sponsored

Manse PP

Arnon sponsoroi Manse PP:tä. Tämä tiimi kuuluu Tampereen värikkäimpiin! Haluatko tietää, mitä PP tarkoittaa? Klikkaa linkkiä.

Kuvakrediitti: Manse PP