Yritys

Tarjoamme asiakkaillemme, eli etupäässä meri-, kaivos- ja uusiutuvan energian sektoreilla toimiville koneiden, laitteiden ja järjestelmien toimittajille, täydet teollisuuden sähkö- ja automaatiopalvelut.

NÄIN TYÖSKENTELEMME

Mottomme ”automaation taito” viestii, että suhtaudumme intohimoisesti ja ammattimaisesti kaikkeen, mitä teemme. Kun automaatiota käytetään fiksusti ja innovatiivisesti tosielämän ongelmien ja tehtävien ratkomiseen ammattimaisella otteella, lopputulos on paras mahdollinen. Näin voimme olla ylpeitä siitä, mitä teemme, ja taata asiakkaillemme huipputulokset automaation avulla. Asiakkaidemme yhteistyökumppanina autamme heitä menestymään kokonaisvaltaisen, taitavan ja joustavan palvelun avulla. Tämä periaate ohjaa toimintaamme ja on asiakaslupauksemme.

Tarjoamme asiakkaillemme, eli etupäässä meri-, kaivos- ja uusiutuvan energian sektoreilla toimiville koneiden, laitteiden ja järjestelmien toimittajille, täydet teollisuuden sähkö- ja automaatiopalvelut.

Tarjoamme uniikin osaamisportfolion, johon sisältyvät niin anturi-, laite- ja sähköistämistason palvelut kuin automaatiojärjestelmät ja etäyhteydet pilvipalveluihin (esineiden internet). Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme aitoa kumppanuutta ja edistää heidän kilpailukykyään. Siksi pyrimme luomaan pitkiä yhteistyösuhteita tavarantoimittajiemme kanssa.

PALVELULUPAUKSEMME

Olemme innovatiivinen ja dynaaminen edelläkävijä, jolle asiakas tulee aina ensin. Asiakkaidemme yhteistyökumppanina autamme heitä menestymään kokonaisvaltaisen, taitavan ja joustavan palvelun avulla.

Sitoudumme asiakkaisiimme aidosti. Kumppaninamme voit olla varma, että olet aina askeleen muita edellä.

   

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Tarjoamme tietopalveluja sekä täydet teollisuuden sähkö- ja automaatiopalvelut: asiantuntijuutta, palvelua ja innovatiivisia ratkaisuja ammattimaisessa ja tehokkaassa paketissa, joka auttaa asiakkaitamme menestymään. Kumppaninamme voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi. Arnon. Automaation taito.

Lokaatiot

 • Tampere
 • Turku
 • Kauhava
 • Vaasa
 • Ruotsi
 • Puola

IHMISET

 • 200 työntekijää
 • Keskimääräinen työssäoloaika 5,96 vuotta
 • Keski-ikä 37,5 vuotta
 • Nuorin 19 vuotta
 • Vanhin 61 vuotta

ARVOMME

 • Voittaminen
 • Henkilöstö
 • Kumppanit

Asiantuntijamme apunasi

Avainasiakkuuksien hallinta

ARNONin myyntitiimin jäsenet johtavat ARNONin asiakastoimintaa. He kuuntelevat asiakkaita ja keskittyvät heidän palvelemiseensa. Myyntitiimimme jäsenillä on tekninen tausta ja kattavat tiedot asiakkaidemme toimialoista. He johtavat kaikkia asiakkuuksiin ja asiakkaan liiketoimintaan liittyviä toimintojamme.

Teknologia

ARNON pyrkii teknologian avulla löytämään ratkaisuja, jotka ratkaisevat asiakkaiden ongelmat, täyttävät heidän tarpeensa ja siivittävät heidät menestykseen. Olemme aina askeleen edellä asiakaslähtöisyytemme, teknisen ongelmanratkaisun historiamme ja jatkuvan tutkimustyömme ansiosta. Olemme aina valmiita luomaan asiakkaillemme lisäarvoa ja investoimaan ennakoivasti tulevaisuuden tarpeisiin.

Tekninen suunnittelu

ARNONin työntekijät ovat maailman johtavia tekniikan huippuammattilaisia – vähempään emme tyydy. Hallitsemme laaja-alaisesti erilaiset tekniset menetelmät, työkalut ja ohjelmistot. Meillä on selkeät ja tehokkaat prosessit ja prosessikuvaukset myynnistä toimitukseen. Yhteyksien luominen – viestintä, visio ja osaaminen – on vahvasti läsnä tekniikassa ja kaikessa, mitä teemme.

Tekniset asiantuntijat

ARNONin tekniset asiantuntijat ovat avainasemassa sähkökeskustemme ja kytkinlaitteidemme toimituksessa. He varmistavat laadun ja ottavat henkilökohtaisesti vastuun toimitusaikojen pitävyydestä. Heissä henkilöityy automaation taito, asiakaslähtöisyys, laadukas ja nopea työskentely sekä sujuva tiimityö.

HSEQ (Terveys, turvallisuus, ympäristö ja laatu)

Me ARNONilla uskomme, että asiakkaillemme suunnatuilla laadukkailla ratkaisuilla on kestävä pohja, kun sitoudumme valvomaan terveyttä, turvallisuutta, ympäristöä ja laatua huipputasolla. HSEQ-tiimimme tarjoaa koulutusta, työkaluja ja tekniikoita, jotta kaikki ARNONin työntekijät saavuttavat nämä tavoitteet. Asetamme riman korkealle: HSEQ-tiimimme kehittää jatkuvasti työympäristöämme, menettelytapojamme ja prosessejamme täyttääkseen lakisääteiset, standardien ja asiakaskohtaiset vaatimukset.

Hankinta- ja ostotoiminta

Hankinta- ja ostotoiminta vastaa toimittajasuhteiden hallinnasta ja varmistaa asiakkaille parhaan laadun ja kustannustehokkuuden. Osaamista on rakennettu pitkäkestoisten asiakas- ja toimittajakumppanuussuhteiden sekä oman aktiivisen kehitystyömme pohjalta. Tavoitteenamme on luoda pitkäkestoiset ja tarkkaan harkitut kumppanuussuhteet kaikkien tavarantoimittajiemme kanssa.

LATAA GENERAL SUPPLIER REQUIREMENTS -DOKUMENTTI

HR

ARNONin HR-tiimi vastaa uusien työntekijöiden rekrytoinnista, työntekijöidemme hyvinvoinnin tukemisesta ja heidän tietojensa ja taitojensa kehittämisestä sekä työsuhdeasioiden hallinnasta. HR-tiimimme on avainasemassa ARNONin toimintakulttuurin kehittämisessä esim. ARNON Sports Clubin ja ARNON-työntekijätapahtumien avulla.

Markkinointi ja viestintä

Markkinointi- ja viestintätiimi vastaa sisäisistä ja ulkoisista markkinointi- ja viestintätoiminnoista. Yhdessä myynti- ja HR-osaston kanssa tiimi huolehtii myös ARNONin kulttuurin kehittämisestä sisäisesti ja ulkoisesti. Tiimi pyrkii tukemaan sekä ARNONin että asiakkaidemme liiketoimintaa monin tavoin, kuten ARNON Magazinen kautta.

Liiketoiminta

Luonnollisesti kaikki ARNONilaiset ovat alan ammattilaisia, mutta tietyt tiimit ovat varsinaisen liiketoiminnan ytimessä. Näitä tiimejä ovat taloushallinto, prosessien omistajat, johtoryhmä ja hallitus. Seuraamme markkinoita, trendejä ja asiakkaidemme toimialoja sekä mittaamme ja analysoimme ARNONin strategian toteutumista.

Sijoittajat

Yksityisomisteisella ARNONilla on palava tahto menestyä. Omistajamme ja sijoittajamme toimivat liiketoimintamme ytimessä ja osallistuvat aktiivisesti päätöksentekomme kehittämiseen. Omistajat ja sijoittajat jakavat kanssamme tärkeää tietoa ja vahvistavat hallitustamme ja johtoryhmäämme.