KARRIÄR

Som designer och leverantör av krävande elsystem erbjuder ARNON en utmanande arbetsmiljö där du kan förbättra din egen kompetens. Våra kunder består av globala tillverkare av maskiner och utrustning. Att arbeta som deras partner kräver kontinuerlig förbättring av våra egna ansträngningar oavsett typ av service: ingenjörsvetenskap, teknik, installation eller livscykeltjänster.

ARNON SOM ARBETSGIVARE

Vi vill ha innovativa och öppna människor i vår arbetsplatsgemenskap. Vi värdesätter god utbildning och arbetslivserfarenhet och antagandet av Lean Management-filosofin. Alla problem måste identifieras och lösas snabbt med god kunskap och sunt förnuft.

Vi anställer även studenter och de som arbetar med sina kandidat- eller mastersuppsatser för olika typer av projektuppgifter. Vi annonserar efter säsongsbundna behov separat på dessa sidor.

VILL DU BLI PROFFS PÅ JOBBET @ ARNON?

Hej! Jag heter Anni-Maria Kauppila, och är HR Director på ARNON. Kul att se dig här! Tveka inte att kontakta mig om du har frågor om våra lediga tjänster eller andra HR-frågor.

LEDIGA TJÄNSTER

Pro at work

Arnon Sports Club

Vi sätter stort värde på vår personal och uppmuntrar dem att må bra genom sport! ARNON Sports Clubs erbjuder många möjligheter att utmana inte bara dig själv utan även dina medarbetare. Det är ett roligt och effektivt sätt att stärka ARNON:s kultur och lära känna dina medarbetare från ett nytt perspektiv. Vi har utmanat varandra inom löpning och ishockey och nya utmaningar kommer under 2020! Så kolla läget, och haka på!

ARNON SOM SPONSOR

Sponsored

Petite Ballerina Sirut

Balett & dansskolan Petit Ballerinas tävlingslag Sirut sponsrades av Arnon. Laget kunde resa till en nationell danstävling!

Bildkredit: Petite Ballerinas

Sponsored

Team Rynkeby

Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsprojekt. Varje sommar cyklar de till Paris för att samla in pengar till svårt sjuka barn. ARNON sponsrar Team Rynkeby Vaasa!

Bildkredit: Thomas Nørremark

Sponsored

Manse PP

ARNON sponsrar Manse PP. Det här är ett av de livligaste lagen i Tammerfors! Vill du veta vad PP står för? Klicka på länken.

Bildkredit: Manse PP