News

Beteendevetaren som blev ingenjör

Nina Wali, 37, personifierar hoppet för den svenska industrin. Hon bytte spår i livet, trotsade normen och höjer nu rösten för att fler kvinnor följer efter. - Branschen är i ett enormt stort behov av kompetens och den finns redan. Det handlar egentligen bara om att se möjligheterna från båda sidor.

Läs mer
News

Rekrytering gör verklighet av vår tillväxtstrategi

Arnons tillväxtstrategi syns helt konkret i HR-direktör Anni-Maria Kauppilas vardag, då nya ansökningar dyker upp i rekryteringssystemet hela tiden. Hennes dagar är fulla av utvärdering av ansökningar, intervjuer och inskolning.

Läs mer
News

Har du rätt sisu - bli en Arnonian!

Terve! Mitt namn är Harri Lamminen och jag är grundare av ARNON, en av Nordens största OEM inom industriella el- och automationslösningar.

Läs mer
News

ARNON firar 1 år i Sverige med nya anställda – och nya affärer

I pandemins tid har mycket stått still. Det finns emellertid undantag.

Läs mer
News

Business is local!

ARNON stärker kontakten med nuvarande och framtida kunder på den svenska marknaden.

Läs mer
News

Exportexperten ska importera finsk expertis till Sverige

”Företag måste vara nära sina partners”

Läs mer
News

En internationell återvändare på Kaapelikatu 3

Tredje gången gillt. Arnons nyutnämnde Chief Commercial Officer Kari Lehto arbetar nu på samma adress för tredje gången i sin karriär.

Läs mer
News

Rekord för ARNON och ABB - 400 meter OVO Ultra!

400 meter. Sträckan är bekant från idrottsarenor runt om i världen, men det är också den sammanlagda längden på ARNONs rekordleverens av OVO Ultra MCC ställverk - den största leveransen av MCC i ARNONs historia - om ställverken placeras sida vid sida. Måtten på ett enda ställverk är två meter hög och nästan en meter djup.

Läs mer
News

Därför blev Arnons satsning en succé

När Covid-19 slog till med full kraft valde Arnon den otänkbara vägen. Man iscensatte den största satsningen i företagets historia. "Med en liten del av facit i vår hand så kan man konstatera att vi gjorde rätt. När man kan satsa så ska man satsa" säger Harri Lamminen, VD för Arnon. Sedan 1 april i år är den finske automationsjätten etablerad i Sverige och visionen är att hitta nya destinationer.

Läs mer

Artikelarkiv efter år