Sedan ett drygt år tillbaka har vi ett svenskt kontor strax utanför Stockholm. Det är en modern anläggning med högt i tak och en anrik historia. Kort och gott ett väldigt trevligt ställe där det är lätt att trivas.

På grund av pandemin som råder har jag inte varit där på ett tag, men får ständigt rapporter om den positiva utvecklingen. Vår svenske försäljningsdirektör, Jörgen Hedström, jobbar från tidig morgon till sen kväll för att få det nya hjulet att snurra så snabbt som möjligt, men han brottas varje dag med ett problem som vi måste få bukt med.

Han behöver personal.

Nu söker vi inte vem som helst. Det vill jag vara tydlig med.
Vi söker dig med rätt attityd och inställning.
Eller sisu som vi säger på finska.

Sisu innebär mycket; styrka, uthållighet och envishet till exempel. Jag skulle emellertid vilja lägga till lojalitet, framåtanda och ansvarstagande.

ARNON är ett utpräglat lagbygge där vi ställer upp för varandra och sträcker ut en hjälpande hand även om det ligger utanför vårt ansvarsområde. Det är så vi arbetar.
Vår slogan lyder ”Winning with Partners” och det börjar redan på egen hemmaplan.

Utan personalen är vi ingenting och vill därför att du som känner dig manad söker dig till oss. Inköpare, montörer, ingenjörer… har du rätt sisu hittar vi tillsammans rätt plats och utmaning.

Vi är ett. Vi är Arnonians. Bli en av oss.

Hoppas att vi ses snart.

Bästa hälsningar,

Harri Lamminen
CEO ARNON