Just nu pågår rekryteringar i Finland, Sverige och Polen.

– Antalet ansökningar visar hur lockande Arnon är som arbetsgivare. Vi får upp till sjuttio ansökningar på de jobb vi annonserar, och dessutom får vi öppna ansökningar hela tiden, säger Kauppila belåtet.

Under det senaste åren har Arnon rekryterat flera nyckelpersoner som bidrar till att göra verklighet av företagets tillväxt. Arnons rekryteringsplan, som förberetts för hela året, visar att den intensiva rekryteringen på intet sätt kommer att trappas ned under den närmaste tiden.

– Vi har ett brett urval av sökande. Människor söker till oss både från vår egen bransch och från andra områden. Vi får också många ansökningar från studerande som jobbar på sina avhandlingar eller söker praktikplatser, och det är jättefint. Arnon har ett nära samarbete med många olika läroanstalter, och att göra praktik är ett bra sätt att inleda sin karriär hos Arnon, berättar Kauppila.

För Arnon är rekrytering en investering för framtiden.

– Det är underbart att få jobba med rekrytering. Tillsammans med de rekryterande cheferna får jag vara med om att introducera nyrekryterade till Arnon redan före deras första arbetsdag. Vi hjälper dem att bilda sig en uppfattning om Arnon och visar i praktiken hurdant vårt företag är, beskriver Kauppila.

Här ett tips som avslutning: Arnons rekryteringssida uppdateras hela tiden och därför lönar det sig att besöka den för att spana efter lediga jobb!