Industriell elektrifiering och automatisering

PRODUKTUTVECKLING & MANAGEMENT

ARNON produktutveckling och management arbetar kontinuerligt med våra kunders behov genom att använda de senaste innovationerna och lösningarna. Vår expertis har byggts upp genom långvariga partnerskap och vår egen aktiva utveckling både med kunder och leverantörer.

TEKNIK

Den första frågan vid teknikutveckling är: Vilket mål har vår kund? Varför Nyckeln till partnerskap är att förstå kundernas behov som om det vore våra egna. För det är det.

Vår teknikutveckling svarar på kundernas behov på många sätt. ARNON:s design, produktion, produktmanagement och alla andra processer arbetar smidigt tillsammans, gör att vi kan reagera snabbt på våra partners affärsbehov och efterfrågan.

TILLVERKNING, PRODUKTION & INKÖP

ARNON är den största tillverkaren av UL-kapslingar i Nordeuropa. Vår tillverkning, produktion och inköp är i världsklass. Vi har över 200 experter som arbetar för våra kunder på sex olika platser.

Vi lägger stor vikt vid både personlig säkerhet och driftsäkerhet, och vi använder därför testade lösningar som efterfrågas av marknaden, såsom jordbävningstest, chocktest och ljusbågstest. Vi utvecklar operativ excellens genom t.ex. Lean Management.

Test och certifikat verifierar kvalitet, säkerhet och lämplighet. Systemen som tillverkas av oss är mångsidiga och utformade för att möta våra kunders krav och behov.

ELSKÅP & STÄLLVERK

ARNON Elskåp och ställverkslösningar för alla med behov under 1000V är en del av vår tjänst!

Våra elskåp och ställverkslösningar sträcker sig från små kopplingsdosor till tunga MCCs, ställverk och-kretskort. Våra system kan användas som kontrollpaneler för OEM, automatiseringsskåp, industrikontrollpaneler, distributionskretskort och motorkontrollcentraler

Konstruktionerna i våra system är typtestade och uppfyller alla globala krav. Ställverk kan installeras i den industriella miljön på ett tillförlitligt sätt. De säkerställer eldistribution och kontroll för enheter och processer även under extrema förhållanden.

Vi har årtionden av kompetens inom framgångsrik leverans av elskåp och ställverk till våra kunder inom olika branscher: marina och offshore-, gruv-, energi- och förnybara industrier.

SE OVO ULTRA I AKTION

HÄMTA BROSCHYR