Industriell elektrifiering och automatisering

PRODUKTUTVECKLING & MANAGEMENT

ARNON produktutveckling och arbetsledning jobbar kontinuerligt med våra kunder behov genom att använda de senaste innovationerna och lösningarna inom automation och elektrifiering.

Skräddarsydda lösningar för industriell automatisering

Vår expertis för industriell automatisering har byggts upp genom långvariga partnerskap och vår egen aktiva utveckling med såväl kunder som leverantörer. Den industriella elektrifieringen är ständigt aktuell och komplexa utmaningar kräver skräddarsydda lösningar från samarbetspartners med erfarenhet och innovationskraft

TEKNIK OCH INGENJÖRSTJÄNSTER

Den första frågan vi ställer oss vid teknikutveckling är: Vilket mål har vår kund? Varför vi gör det är för att nyckeln till ett bra partnerskap är att förstå kundernas behov som våra egna – för i slutändan är de det.

Vår utvecklingsavdelning svarar på kundernas behov på flera olika sätt. ARNON:s design innebär att produktion, arbetsledning, ingenjörstjänster och alla andra processer arbetar smidigt tillsammans för att kunna reagera snabbt på våra partners affärsbehov och efterfrågan.

TILLVERKNING, PRODUKTION & INKÖP

ARNON är den största tillverkaren av UL-kapslingar i Nordeuropa. Vår tillverkning, produktion och inköp av intelligenta lösningar för automations- och elektriska system är i världsklass. Hos oss arbetar över 200 experter, på sex olika platser, för att lösa våra kunders önskemål.

Eletriska system och lösningar

Vi lägger stor vikt vid både drift- och personlig säkerhet, och använder därför testade lösningar som efterfrågas av marknaden. Bland de lösningarna finns jordbävningstest, chocktest och ljusbågtest, allt för att våra elektriska lösningar och elektriska system ska hålla högsta standard.

Vi utvecklar även excellens genom till exempel lean management för att ge våra kunder en så bra slutprodukt som möjligt. Vi kan vara er tillverkningspartner och automationspartner som med hundratals experter kan bistå hela vägen från idé till leverans av certifierade automationslösningar.

Från givare till moln

Test och certifikat verifierar kvalitet, säkerhet och lämplighet hos oss. Alla system som tillverkar av oss, från givare till moln lösningar, IoT- eller uppkopplingslösningar, är mångsidiga och utformade för att möta våra kunders krav och behov.

LEVERANTÖR AV STÄLLVERK & ELSKÅP

ARNON är en leverantör av ställverk och erbjuder tjänster för elskåps- och ställverkslösningar för alla med behov under 1000V.

Alla konstruktioner i våra system är typtestade och uppfyller alla globala krav. Våra ställverk kan installeras direkt i industriella miljöer på ett tillförlitligt sätt. Sedan säkerställer de eldistribution och kontroll för enheter och processer, även under extrema förhållanden.

Från skräddarsydd ställverkstillverkning till standard plug & play-skåpslösningar

Våra skräddarsydda lösningar för elskåp och ställverk sträcker sig från små kopplingsdosor och standard plug and play-skåpslösningar till tunga MCC lösningar, ställverk och kretskort. Våra skåpbyggare skapar system som kan användas som kontrollpaneler för OEM, automatiseringsskåp, industrikontrollpaneler, distributionskretskort och motorkontrollcentraler.

ARNON har flera årtionden av kompetens inom framgångsrik leverans av elskåp och ställverk till våra kunder inom olika branscher: marina, offshore-, gruv-, energi- samt förnybara industrier.

SE OVO ULTRA I AKTION

HÄMTA BROSCHYR