Kunskap

Data förädlad till information skapar kunskap. Vi erbjuder våra kunder KUNSKAP och intelligenta lösningar. Kunskap skapar värden och det är nyckeln till våra kunders framgång.

Tjänster för industriell uppkoppling & Iiot

Vår kunskapsportfölj innehåller vår ARNON SKY-molntjänst, ARNON EDGE-fältuppkopplingslösning och alla Iiot-tjänster för industriell uppkoppling som behövs för att skapa databaserade lösningar och anslutningar. Det som gör oss överlägsna inom kunskapsområdet är att vi har den praktiska kunskapen att ansluta kundens redan befintliga system och enheter till våra databaserade tjänster.

Iiot och kunskapsintensiva tjänster

Intelligenta anslutningar är verktygen som krävs för att omhänderta värdefull information som kan utnyttjas för att göra bättre affärer – och där sitter vi med alla ess på handen. Våra kunskapstjänster innefattar konfigurationer, som arbetar med olika kommunikationsprotokoll, idrifttagning, E & I-hantering (kapslingar, HW-teknik, tillverkning, leverans), produktion, skräddarsydda lösningar, RnD, koncept och livscykelstöd.

ARNON SKY MOLNTJÄNSTER

ARNON SKY:s molntjänster är utvecklade för att ge mer till kunderna. Molntjänsten samlar, lagrar, förädlar och delar kundernas datatillgångar med hög kapacitet men mot en låg kostnad.

ARNON SKY är vår molnplattform som är byggd för krävande högkapacitetsanvändning, ursprungligen inom marina och elproduktionsapplikationer. Men tjänsten kan appliceras på en mängd olika industrier idag. Vi började utvecklingen innan termen IIoT (Industrial Internet of Things) var allmänt populär eller överskattad. Detta eftersom vi hade en vision om vart världen är på väg när det gäller automatisering, fjärrövervakning, övervakning, datainsamling och analys.

Iiot-tjänster med så gott som obegränsad kapacitet

Som en IIoT-plattform byggs ARNON SKY av datainsamlare och kommunikationshårdvara, programdrivrutiner och tjänster, molnlagring och HMI:s samt API:s, precis som alla andra IIoT-plattformar. Vår specialitet ligger i den flexibla förmågan att ansluta praktiskt taget obegränsad mängd enheter till molnet och framför allt hur man hanterar allt mot en rimlig kostnad. Även kapacitet på vår molntjänst sticker ut och vi har kört tester med 10 000 000 analoga signaler per sekund till molnet.

Andra liknande plattformar kommer inte med enkelhet komma upp i den typen av skala, om alls. För att minimera kostnaderna har vi kraftigt optimerat vår plattform för kärnkraven hos industrikunder. Och genom att använda andra plattformar kommer dina månadsfakturor snabbt att skjuta genom taket.

Kostnadseffektiva molntjänster

”Alla pratar om molntjänster, men ingen nämner kostnaderna – det har nästan inte varit någon offentlig debatt om detta. Det måste finnas kompetenser på plats för att göra allt rätt från början så att kostnaderna kan förbli på en rimlig nivå. Vi har optimerat användningen ekonomiskt av molnet för att se till att vi inte använder eller gör någonting som inte är nödvändigt. “

– Harri Lamminen, ARNON CEO

ARNON EDGE

Har du svårt att samla konsekvent fältdata från flera olika hårdvarukällor? Med vår multigränssnittslösning för IoT-anslutningar är dina problem borta. Vi kallar lösningen ARNON EDGE.

ARNON EDGE som IoT-Iösning är utformad för att samla in och skicka data till molnplattformar. Det är en aktivering av dina fjärrtjänster som exempelvis fjärrövervakning och dataanalys, där rollen av fältdata är avgörande.

Lösningen innehåller snabb datainsamling, databehandling, levande data, datapaketets sändningsförmåga och är säkrad med skiktad och push-only-teknik.

ARNON EDGE kan implementeras i flera industriella miljöer med variabla hårdvarugränssnitt samt för äldre enheter.

Ursprungligen utvecklades ARNON EDGE för CBM-tjänsterna och verifierades av krävande industriella anpassningar.

Nu är den tillgänglig för alla!

ANSLUTNINGSTJÄNSTER

ARNON:s mål är att ge våra kunder framgång med anslutning. Vi har kompetensen och kunskapen att ansluta olika utrustningar och maskiner från olika tekniska generationer och ansluta dem till moderna datorstyrda ekosystem. Vi vill göra det enkelt för våra kunder och är lyhörda till vad de vill uppnå. För oss spelar det ingen roll hur många, vilken typ, hur gammal, vilker storlek eller vilken typ av tillgångar som behöver anslutas. Du fokuserar på att lösa din och dina kunder affärsutmaningar – vi hanterar allt det tekniska åt dig.

PACKAWARE

Logistik är svårt. Miljontals maskiner, anordningar och reservdelar forslas konstant världen runt via luft eller över hav och land. Olyckor är oundvikliga och ibland drabbas din frakt och då kan din verksamhet påverkas.

För att minimera fördröjning och skada för dina kunder är det viktigt att kunna reagera snabbt om något går fel. PackAware meddelar dig automatiskt när det upptäcker att något har hänt med din frakt. Möjligheten att upptäcka och reagera i tid minimera händelsens effekter och din verksamhet fortsätter framgångsrikt. Utnyttja fördelarna med moderna verktyg för en Industriell Internet-era i ditt företag för att ingjuta tilltro och förtroende hos dina kunder.

SE PACKAWARE I AKTION
LÄS MER OCH BESTÄLL PACKAWARE