Kunskap

Data förädlad till information skapar kunskap. Vi erbjuder våra kunder KUNSKAP. Kunskap skapar värden och det är nyckeln till våra kunders framgång.

Vårt kunskapsportfölj innehåller vår ARNON SKY-molnplattform, ARNON EDGE-fältuppkopplingslösningar och alla tjänster som behövs för att skapa datainsamlingssystem och anslutning. Det som gör oss överlägsna inom kunskapsområdet är att vi har den praktiska kompetensen att även ansluta alla de olika existerande systemen och enheterna till vår kunds databaserade tjänster. Anslutningar är verktyget för att värdefull information ska kunna utnyttjas för att göra bättre affärer, och vi har alla ess i våra händer. Kunskapstjänsterna innefattar konfigurationer, som arbetar med olika kommunikationsprotokoll, idrifttagning, E & I-hantering (kapslingar, HW-teknik, tillverkning, leverans), produktion, skräddarsydda, RnD, koncept och livscykelstöd.

ARNON SKY

ARNON SKY molntjänster är utvecklat för att ge mer till kunderna. ARNON SKY samlar, lagrar, förädlar och delar kunderna datatillgångar med hög kapacitet men med liten kostnad.

ARNON SKY är vår molnplattform som är byggd för krävande högkapacitetsanvändning, ursprungligen inom marina och elproduktionsapplikationer, men appliceras på en mängd olika industrier idag. Vi började utvecklingen innan termen IIoT (Industrial Internet of Things) var allmänt populär eller överskattad, eftersom vi hade en vision om vart världen är på väg när det gäller automatisering, fjärrövervakning, övervakning, datainsamling och analys.

Som en IIoT-plattform byggs ARNON SKY av datainsamlare och kommunikationshårdvara, programdrivrutiner och tjänster, molnlagring och HMIs & API-s, precis som alla andra IIoT-plattformar. Vår specialitet är den skrämmande förmågan att ansluta praktiskt taget obegränsad mängd enheter till molnet och särskilt hur man hanterar det med rimlig kostnad. Vi har faktiskt kört test med 10 000 000 analoga signaler per sekund till molnet. Andra IIoT-plattformar kommer inte att enkelt komma upp i den typen av skala, om alls. Och genom att använda andra plattformar kommer dina månadsfakturor snabbt att skjuta genom taket. För att minimera kostnaderna har vi kraftigt optimerat vår plattform för kärnkraven hos industrikunder.

”Alla pratar om molntjänster, men ingen nämner kostnaderna – det har nästan inte varit någon offentlig debatt om detta. Det måste finnas kompetenser på plats för att göra allt rätt från början så att kostnaderna kan förbli på en rimlig nivå. Vi har optimerat användningen ekonomiskt av molnet för att se till att vi inte använder eller gör någonting som inte är nödvändigt. “

– Harri Lamminen, ARNON CEO

ARNON EDGE

Har du svårt att samla konsekventa fältdata från flera hårdvarukällor? Med vår multigränssnittslösning för IoT-anslutningar är dina problem borta. Vi kallar det ARNON EDGE.

ARNON EDGE IoT-Iösningen är utformad för att samla in och skicka data till molnplattformar. Det är en aktivering av dina fjärrtjänster, där rollen av fältdata är avgörande.

Lösningen innehåller snabb datainsamling, databehandling, levande data, datapaketets sändningsförmåga och är säkrad med skiktad och push-only-teknik.

ARNON EDGE kan implementeras i flera industriella miljöer med variabla hårdvarugränssnitt och även för äldre enheter.

Ursprungligen utvecklades ARNON EDGE för CBM-tjänsterna och verifierades av krävande industriella anpassningar.

Nu är den tillgänglig för alla!

ANSLUTNINGSTJÄNSTER

Vårt mål är att ge våra kunder framgång genom anslutning. Vi har kompetensen att ansluta olika utrustningar och maskiner från olika tekniska generationer till moderna datatyrda ekosystem. Vi gör det också enkelt för våra kunder – de behöver bara berätta vad de vill uppnå. Det spelar ingen roll hur många, vilken typ, hur gammal, vilken storlek eller vilken typ av tillgångar vi behöver ansluta. Det spelar ingen roll hur många, vilken typ, hur gammal, vilken storlek eller vilken typ av tillgångar vi behöver ansluta. Fokusera på att lösa din eller din kunds affärsutmaning – vi hanterar all det tekniska åt dig.

PACKAWARE

Logistik är svårt. Miljoner maskiner, anordningar och reservdelar forslas världen runt genom luften och över hav och land. Olyckor är oundvikliga. Ibland drabbas din frakt och verksamheten påverkas.

För att minimera fördröjning och skada för dina kunder är det viktigt att kunna reagera snabbt när något går fel. PackAware meddelar dig automatiskt när det upptäcker att något har hänt med din frakt. Möjligheten att upptäcka och reagera i tid minimera händelsens effekter och din verksamhet fortsätter framgångsrikt. Utnyttja fördelarna med moderna verktyg för Industriell Internet-era i ditt företag för att ingjuta tilltro och förtroende hos dina kunder.

SE PACKAWARE I AKTION
LÄS MER OCH BESTÄLL PACKAWARE